Vanaf 1 maart 2020 zijn al onze lokaties Cashless. U kunt betalen met clubcard, pin, mastercard, visa en applepay.  Wij verwachten binnenkort ook binnenkort Payconiq te accepteren.

Al onze lokaties zijn i.v.m. Covid-19 virus gesloten volgens de richtlijnen van de overheid.

logo ehl

 Met ingang van seizoen 2017/2018  is Simol Preferred Supplier van de EHL. Afgelopen pasen heeft de EHL plaastgevonden bij Oranje-Rood, voor sfeerimpressie (Corporate Trailer) klik op actueel links boven op homepagina.

   

Van 14 t.m 17 april vindt bij Oranje Rood de EHL KO 16 plaats. Aan deze KO fase doen 3 Nederlandse Clubs mee t.w. Amsterdam, Kampong en Oranje Zwart. Wij van Simol verzorgen daar zowel de publieks als VIP catering

Wij zijn op alle clubs, die wij servicen, gestart met ons nieuwe foodconcept. Je hebt nu, bij ons, de keuze tussen gezonde en minder gezonde voeding en dranken. Wij hopen zo een bijdrage te leveren aan het gezondere clubhuis. Tevens zijn nu ook al onze disposables duurzaam dan wel biologisch afbreekbaar.

Wist u dat de leden van allle vereningen waarbij wij de horeca verzorgen hun Horecapas via iDeal kunnen opwaarderen. Eenvoudig; inloggen in het systeem van Twelve en iDeal kiezen.

ONZE EIGENSCHAPPEN

simol eigenschappen